Pavel Bárdoš

Má na starosti provoz teplárny Považská Bystrica. Teplárna zabezpečuje dodávku CZT a podporných služeb pro SEPS. V předchozích zaměstnáních měl na starosti strategii a rozvoj podnikání spolu s provozem elektráren ve skupině SSE Holding. Kromě toho má rozsáhle zkušenosti v poradenství (PwC, EY, AA) a v oblasti energetiky (TSO, operátoři trhu, obchodníci, teplárny, investoři, regulační úřad).

      Peter Hegeduš

      Je členom výkonného výboru od roku 2018. Má bohaté skúsenosti v oblasti riadenia, prípravy, realizácie a prevádzky viacerých projektov zameraných na obnoviteľné zdroje energie na Slovensku ako aj v zahraničí. Je spoluzakladateľom a výkonným členom viacerých asociácií združujúcich záujmové osoby vo vybranom druhu obnoviteľných zdrojov energie. Vo svojej praxi má skúsenosti s vytváraním, pripomienkovaním a tvorbou legislatívnych noriem a stratégií na Slovensku.

          Jiří Feist

          Jiří Feist zastává pozici výkonného ředitele pro strategii v EP POWER EUROPE. Je členem představenstev a dozorčích rad v několika společnostech sdružených pod skupinou EPH. V předchozích zaměstnáních působil na postu ředitele pro strategii ve skupině ČEZ a ředitele úseku Strategie a Ústředního energetického dispečinku v ČEPS. Během své třicetileté praxe v energetice vystřídal různé pozice v organizacích, jako jsou Eurelectric, UCTE, CENTREL, Teplárenské sdružení ČR a Svaz průmyslu a dopravy ČR. Podílel se také na řadě mezinárodních projektů, například na severojižním propojení evropských přenosových soustav a dalších.

              Luboš Pavlas

              Luboš Pavlas působí ve skupině Sev.en Energy na různých pozicích už téměř 10 let. Jako CEO je zodpovědný za správu, řízení a rozvoj skupiny Sev.en Energy v Česku i v Evropě. Je absolventem Fakulty ekonomiky a řízení energetiky ČVUT Praha, pracoval na různých řídících pozicích ve skupině ČEZ a byl také předsedou představenstva a generálním ředitelem Pražské teplárenské.

                  Martin Hájek

                  Vystudoval obor Ekonomika a řízení energetiky na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze, kde v roce 2010 obhájil disertační práci na téma Reálné opce v teplárenství. Jako zaměstnanec Mezinárodní finanční korporace se podílel na aktivitách Programu rozvoje komerčního financování energeticky úsporných projektů (CEEF) v České republice a dalších zemích střední a východní Evropy. Následně působil v Pražské teplárenské a.s. na pozici poradce generálního ředitele pro strategii. Od podzimu 2010 je ředitelem výkonného pracoviště Teplárenského sdružení České republiky.

                      Luděk Horn

                      Studoval na ČVUT v Praze. Pracoval na různých manažerských pozicích v elektrárně a teplárně v Plzni. V roce 1999 nastoupil do společnosti CINERGY GLOBAL RESOURCES v Praze jako manažer pro rozvoj podnikání v regionu střední a východní Evropy. V roce 2001 nastoupil do ČEZ, a. s., a od roku 2005 pracoval jako vedoucí oddělení obchodování a byl zodpovědný za všechny transakce velkoobchodu v zemích, kde ČEZ působil. Nyní je ředitelem útvaru Trading ČEZ, a. s.

                          Jiří Strnad

                          Jiří strnad je zodpovědný za veškeré aktivity Energetického investičního fondu v ČR. Mezi jeho hlavní činnosti patří vyhledávání nových obchodních příležitostí a následně jejich realizace a řízení obchodních aktivit EIF v ČR. Současně je obchodním ředitelem EIFlexi, patřící do skupiny EIF a spolujednatelem SUAS BESS, kde je odpovědný za provoz bateriového úložiště v Sokolově. Dříve pracoval v SEPS a ČEPS.

                              Pavel Šolc

                              Působil jako poradce ministra průmyslu a obchodu, na ministerstvu v minulosti ve funkci náměstka řídil sekci energetiky a významně se podílel na formulování přístupu tuzemské energetiky v oblasti Smart Grid a inteligentního měření. Byl členem představenstva společnosti ČEZ a zároveň vedl úsek Řízení distribučních aktiv. Nyní je členem představenstva ČEPS, a. s.